הצרכנייה: מוצר שיבולת השועל החדש בשוק

שיבולת השועל היא אחד מהמקורות הטובים ביותר לגוף לצריכת פחמימות, במיוחד למתאמנים אשר מחפשים מקור פחמימה עם ערך תזונתי טוב. כעת מגיע אל השוק מוצר חדש, קמח שיבולת שועל, אנחנו בוואן בודי בדקנו וטעמנו את המוצר ואלה הם המסקנות

קמח שיבולת שועל

שיבולת שועל מתפרקת בקצב איטי בגוף ולכן מאזנת את רמות הסוכר בדם. מבחינה תזונתית, שיבולת השועל היא מקור טוב לפחמימות, במיוחד למתאמנים אשר מחפשים לעלות במשקל ולחזק את גופם ולאלה שרוצים להתחטב ולצרוך פחמימה טובה.
אחת הבעיות של שיבולת השועל היא הקושי בשילוב השיבולת במאכלים, בעיקר בגלל המרקם והגודל של השיבולת שועל וכאן מגיע הגאונות, קמח שיבולת שועל!

קמח שיבולת שועל, בסיס מעולה

בסיס שיבולת שועל טחון דק-דק ממש כמו קמח ובסיס מעולה להכנת מאכלים עם ערכים תזונתיים טובים ובעיקר להכנת גיינר טבעי.
המוצר מכיל שיבולת שועל טבעית בלבד, ללא תוספות חיצוניות ורכיבים מעובדים.

את בסיס שיבולת השועל צורכים כמובן בשילוב של מאכלים, הנה כמה שניסינו:

בסיס שיבולת שועל בשילוב אבקת חלבון

אז השילוב המתבקש הוא שייק של בסיס שיבולת השועל עם אבקת חלבון.
לקחנו סקופ של אבקת חלבון עם סקופ של בסיס שיבולת השועל, ערבבנו ביניהם בשייקר עם מעט חלב (אפשר בשייקר רגיל או בבלנדר חשמלי כמו שאנחנו ניסינו).
השייק קל להכנה ועם ערך תזונתי כל כך טוב.
הוספנו גם כפית חמאת בוטנים, היה מדהים. מומלץ כארוחה אחרי אימון!

פנקייקים חלבון על בסיס קמח שיבולת שועל

יכול להיות שהעולם עוד לא מוכן לזה, שילוב של פנקייק ובריאות, זה היה כל כך טעים!
פנקייק חלבון ושיבולת שועל, מלא ערכים מעולים, 5 דקות הכנה ובקיצור ארוחת בוקר מושלמת!
לקחנו 2 ביצים, 1/2 כוס חלב, סקופ אבקת חלבון, סקופ בסיס שיבולת השועל, מומלץ להוסיף גם 1/2 שקית אבקת אפייה וכפית תמצית וניל – מערבבים, מרססים שמן זית על מחבת חמה ומבשלים כל צד פנקייק כדקה. התוצאה הייתה לא פחות ממדהימה!

לסיכום

המוצר עצמו מעולה בשילוב מאכלים והוא מומלץ עבור כל אדם מתאמן, מגיע בשקית וזה קצת פחות כיף ונוח לכן העברנו בבית לקופסא.
המוצר עצמו הוא מוצר טוב, אך יקר, את השיבולת שועל נוכל לקנות רגילה ולטחון אותה בבית אך הרעיון עצמו מעולה!
עלות: 25 ₪ ל-750 גרם (שווה ל- 25 מנות / סקופים = 1 שקל למנה).
דירוג: 3.5 כוכבים במדד וואן בודי.

בקטנה על היתרונות שיבולת השועל

שיבולת שועל היא דגן בעל יתרונות רבים, מכילה נוגדי חמצון וסיבים תזונתיים אשר מפחיתים את הסיכון למחלות לב וכלי דם, מורידים את כמות הכולסטרול הרע, ומסייעים למערכת העיכול. בנוסף בשיבולת מצויים ויטמינים ומינרלים רבים ובעיקרם הברזל.

היא מכילה גם כמות מסוימת של חלבון – כ-11 גרם חלבון ל-100 גרם שיבולת שועל, דלה בשומן ובנתרן.

אז למה שלא נשלב אותה בתזונה שלנו?

ערכים תזונתיים ל-100 גרם אבקה: 316 קלוריות, 69 גרם פחמימה, 15 גרם חלבון, 4 גרם שומן.

אהבת את הכתבה?

369 Points
Upvote Downvote

מאת ניב ציטיאט

מאמן כושר מזה 7 שנים, חי ונושם ספורט כבר שנים.

ארוחת בוקר

הדרך לשליטה ברעב היומי: סוד ארוחת בוקר

אימון פלג גוף עליון

אימונים של פלג גוף עליון ותחתון: למה, כמה ואיך