ערך תזונתי של אבטיח
אבטיח: הפרי המדהים לקיץ, לחתוך אותו ולאכול על חוף הים מלווה בבולגרית (למי שאוהב) בהחלט נחשב כחוויה. האבטיח בעל שכבה קשיחה ירוקה והחלק הפנימי והעסיסי שלו בצע אדום. האבטיח ברובו מים איך בתוכו ניתן למצוא גם גרעיני אבטיח, פלאי הטכנולוגיה הביאו גם את האבטיח ללא הגרעינים. את האבטיח ניתן לאכול כנשנוש או כקינוח בריא.
קלוריות: 30
חלבונים: 0.62
פחמימות: 7.55
סוכרים: 6.3
שומנים: 0.15
שומן רווי: 0.016
כולסטרול: 0
נתרן: 1
סידן: 7
ברזל: 0.25