ג'בטה

ג'בטה: לחם איטלקי, לרוב מקמח לבן. הג'בטה מוגשת לרוב במסעדות ובתי קפה בסנדוויצ'ים או בצירוף ארוחת בוקר.

סימן תזונתי: 100 גרם

קלוריות: 232

חלבונים: 3.4

פחמימות: 38

סוכרים: 0

שומנים: 8.8

שומן רווי: 3.7

שומן טראנס: 0

כולסטרול: 0

נתרן: 630

אהבת את הכתבה?

366 Points
Upvote Downvote

מאת ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

בשר בקר מבושל

ג'חנון שרעבי – מעדנות