הקינוח המושלם והאהוב על כולם מגיע עכשיו גם באופציה לא משמינה בכלל, רוזלעך כוסמין ושוקולד מריר
מחפשים נשנוש מתוק ובריא ?זה בול בשבילכם!
רוזלעך חמים ,רכים וכל כך טעימים שקשה להפסיק לנשנש .מקמח כוסמין מלא ושוקולד מריר .
מתכון קל להכנה שעונה על כל החשקים המתוקים
מצרכים
- 3 כוסות קמח כוסמין
- 4 כפות שמן קוקוס
- 1 כוס מים חמימים
- 1 כפית שמרים יבשים
- 1/4 כפית מלח
- 75 גר' שוקולד מריר
[q_related_posts posts=""]
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים של הבצק(ללא השוקולד המריר) ,לשים את הבצק ומשמנים קלות את הקערה . מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח שעה .
- מחלקים את הבצק ל6 יחידות ,מרדדים לצורה עגולה .
- ממיסים את השוקולד מריר ומורחים ,מחלקים עם סכין פיצה ומגלגלים מהחלק הרחב לצר .
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל220 מעלות למשך 4-7 דקות
- מקררים ואוכלים!
מומלץ לפזר מעל אבקת סוכר
ערכים ליחידה
- קלוריות-42
- חלבון-1.2 גר'
- פחמימות-5.3 גר'
- שומן-1.3 גר'
View this post on Instagram