ביצה: ערך תזונתי של ביצה טרייה לפני שהחלטת לבשל לטגן או לאפות איתה. בביצה M יש כ-7 גרם חלבון ו83 קלוריות(ביצה L ו-XL יש מעט יותר בהדרגה). לרוב לא צורכים את הביצים בצורתם הטבעית אלא אם יצאתם מסרט של רוקי. לביצים שימושים רבים כגון בישול אפיה של עוגות למיניהם וטיגון על מחבת ואכילה ישירה. מומלץ לאכול על לחם מלא בטוסטר בתוספת גבינת פטה 5 אחוז ועגבנייה.
סימן תזונתי: 100 גרם
קלוריות: 143
חלבונים: 12.5
פחמימות: 5
סוכרים: 0.7
שומנים: 9.5
שומן רווי: 3.1
שומן טראנס: 0.03
כולסטרול: 372
נתרן: 142
סידן: 56
ברזל: 1.7