ביצה

ביצה:  ערך תזונתי של ביצה טרייה לפני שהחלטת לבשל לטגן או לאפות איתה. בביצה M יש כ-7 גרם חלבון ו83 קלוריות(ביצה L ו-XL יש מעט יותר בהדרגה). לרוב לא צורכים את הביצים בצורתם הטבעית אלא אם יצאתם מסרט של רוקי. לביצים שימושים רבים כגון בישול אפיה של עוגות למיניהם וטיגון על מחבת ואכילה ישירה. מומלץ לאכול על לחם מלא בטוסטר בתוספת גבינת פטה 5 אחוז ועגבנייה.

סימן תזונתי: 100 גרם

קלוריות: 143

חלבונים: 12.5

פחמימות: 5

סוכרים: 0.7

שומנים: 9.5

שומן רווי: 3.1

שומן טראנס: 0.03

כולסטרול: 372

נתרן: 142

סידן: 56

ברזל: 1.7

אהבת את הכתבה?

369 Points
Upvote Downvote

מאת ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

בטטה טרייה עם קליפה

ביצה – חלמון