סלט חזה עוף: מושלם לחיטוב
סלט חזה עוף? נשמע משעמם, אבל עם המתכון והתיבול הזה, לא תוכלו להפסיק לאכול! סלט בתיבול מושלם שכל אחד חייב לנסות!
מצרכים לסלט:
- כ 300-100 גרם חזה עוף
- סלט קצוץ: עגבניה, גמבה, מלפפון, כרוב, בצל, פטריות. מאוד אנבולי
- כפית שמן זית (אם הבשר יבושל עם כפית שמן זית אין צורך בזה)
- מלח, פלפל, מיץ לימון.
- סלט עלים: חסה, עלים כגון עלי בייבי, אפשר כרוב ירוק, מלפפון ועגבניית שרי , רצועות גזר דקות פטרוזיליה.
- כפית שמן זית
- מלח, פלפל, מיץ לימון.
אופן ההכנה:
- חותכים את החזה עוף לרצועות, מתבלים ומניחים במקרר ל-15 דקות
- המלצה לתיבול: כורכום, פפריקה, אבקת שום, מלח, פלפל, מרק עוף נטול שומן אפשר גם עם פסטו
- מחמים מחבת טפלון ושמים ספרי שמן זית
- כשהמחבת חמה צורבים את החזה עד אשר הנוזלים יתאדו, שהבשר מוכן שופכים לתוף הסלט