בשר בקר טחון טרי

בשר בקר טחון: את הבשר הטחון ניתן לאכול לאחר בישול, על האש או טיגון. בשר זה הוא מקור מעולה לחלבון ואינו משמין (יחסית). טעים מאוד עם מקל קינמון.

בשר טחון ערך תזונתי:

  • סימן תזונתי: 100 גרם
  • קלוריות: 215
  • חלבונים: 18.5
  • פחמימות: 15
  • סוכרים: 0
  • שומנים: 15
  • שומן רווי: 5.8
  • שומן טראנס: 2.5
  • כולסטרול: 68
  • נתרן: 65
  • סידן: 15
  • ברזל: 2.1

מתכונים עם בשר טחון שיעניינו אותך:

What do you think?

366 points
Upvote Downvote

Written by ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

בננה עם קליפה

תפריט חיטוב לגברים ששוקלים כ-60 ק"ג

תפריט חיטוב לגברים 60 קג' 1600-1500 קק"ל