מתכון מושלם לקינוח עוד יותר מושלם, והפעם בגרסה מעט יותר רזה
קראמבל תפוחים בלי הרבה בצק ,הכנה ממש מהירה ,מפוצץ בקינמון !רק חסרה גלידת ווניל בצד ואתם מסודרים.
מצרכים
- 2 תפוחי עץ ירוקים
- 25 גר׳ צימוק לבן
- 40 גר׳ אגוזי מלך
- 1 כף קינמון
- 2 כפות קמח כוסמין/אבקת שקדים
- 1 שמן קוקוס
- 1 כף סוכר חום
אופן הכנה
- חותכים את התפוחים לקוביות יחסית קטנות ,קוצצים את האגוזים ,מערבבים עם הצימוקים ,הקינמון והסוכר ושמים ב5 כלים אישיים .
- מערבבים את הקמח והשמן ומפזרים פירורים מעל .
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל7-10 דקות עד שהקראמבל מקבל גוון זהוב.
- מוציאים ומגישים חם?
ערכים למנה
- קלוריות: 153
- חלבון: 1.6 גר'
- פחמימה: 18 גר'
- שומן: 7.2 גר'
[contact-form-7 id="8697" title="Newsletter"]