קראמבל תפוחים, קינוח קלאסי ומושלם לארוחת החג !

קראמבל תפוחים

מתכון מושלם לקינוח עוד יותר מושלם, והפעם בגרסה מעט יותר רזה

קראמבל תפוחים בלי הרבה בצק ,הכנה ממש מהירה ,מפוצץ בקינמון !רק חסרה גלידת ווניל בצד ואתם מסודרים.

הכנה ב15 דקות ,מתאים ל5 אנשים

מצרכים

  • 2 תפוחי עץ ירוקים 
  • 25 גר׳ צימוק לבן
  • 40 גר׳ אגוזי מלך 
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות קמח כוסמין/אבקת שקדים
  • 1 שמן קוקוס
  • 1 כף סוכר חום

קראמבל תפוחים

אופן הכנה

  1. חותכים את התפוחים לקוביות יחסית קטנות ,קוצצים את האגוזים ,מערבבים עם הצימוקים ,הקינמון והסוכר ושמים ב5 כלים אישיים .
  2. מערבבים את הקמח והשמן ומפזרים פירורים מעל .
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל7-10 דקות עד שהקראמבל מקבל גוון זהוב.
  4. מוציאים ומגישים חם?

ערכים למנה

  • קלוריות: 153
  • חלבון: 1.6 גר'
  • פחמימה: 18 גר'
  • שומן: 7.2 גר'

לעוד מתכוני בריאות לחצו כאן>>

[contact-form-7 id="8697" title="Newsletter"] 

אהבת את הכתבה?

372 Points
Upvote Downvote
חוזרים לשגרה

איך חוזרים לשגרה אחרי החגים, תקופת הקורונה או סתם תקופה לחוצה?

זרעי צ'יה

זרעי צ'יה – היתרונות הבריאותיים שלא בטוח שהכרת