קראמבל תפוחים
עולם התזונה

קראמבל תפוחים, קינוח קלאסי ומושלם לארוחת החג !

מתכון מושלם לקינוח עוד יותר מושלם, והפעם בגרסה מעט יותר רזה
23 ספטמבר 2020

קראמבל תפוחים בלי הרבה בצק ,הכנה ממש מהירה ,מפוצץ בקינמון !רק חסרה גלידת ווניל בצד ואתם מסודרים.

הכנה ב15 דקות ,מתאים ל5 אנשים

מצרכים

  • 2 תפוחי עץ ירוקים 
  • 25 גר׳ צימוק לבן
  • 40 גר׳ אגוזי מלך 
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות קמח כוסמין/אבקת שקדים
  • 1 שמן קוקוס
  • 1 כף סוכר חום

קראמבל תפוחים

אופן הכנה

  1. חותכים את התפוחים לקוביות יחסית קטנות ,קוצצים את האגוזים ,מערבבים עם הצימוקים ,הקינמון והסוכר ושמים ב5 כלים אישיים .
  2. מערבבים את הקמח והשמן ומפזרים פירורים מעל .
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל175 מעלות ל7-10 דקות עד שהקראמבל מקבל גוון זהוב.
  4. מוציאים ומגישים חם🥰

ערכים למנה

  • קלוריות: 153
  • חלבון: 1.6 גר'
  • פחמימה: 18 גר'
  • שומן: 7.2 גר'

לעוד מתכוני בריאות לחצו כאן>>

    רוצים לקבל את onebody למייל? הרשמו לניוזלטר שלנו