עוגת גזר חלבון עם חמאת בוטנים: כך תפתחו את היום כמו שצריך
עוגת גזר חלבון? נכון, שילוב של גזר וחמאת בוטנים נשמע לנו מוזר.. אבל ברגע שתטעמו את יצירת המופת הזאת. תתמכרו!
מצרכים:
- קמח שיבולת שועל, 1 כוס
- אבקש חלבון וניל, 1 סקופ
- אבקת אפייה, 1 כפית
- מלח, 1/4 כפית
- קינמון, 1/2 כפית
- חמאת בוטנים טבעית, 3 כפות
- ביצים, 3 יחידות
- יוגורט חלבון פרו, 1 גביע
- גזר מגורד בפומפיה, 4 יחידות
- סילאן טבעי, 1/3 כוס
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ורטובה.
- משמנים בעזרת תרסיס שמן זית / חמאה בתבנית אלומיניום גדולה.
- מכניסים לתנור לכ- 30 דקות בחום של 180 מעלות.
- מוציאים מהתנור ומצננים להתקררות כשעה.
ערך תזונתי לפרוסה:
- קלוריות, 145
- חלבון, 8 גרם
- פחמימה, 16.5 גרם
- שומן, 5.5