סלמון אפוי בתנור: שום, דבש ועשבי תיבול

סלמון אפוי בתנור וממכר! קבלו מתכון מנצח לסלמון אפוי בתנור עם שום, דבש ועשבי תיבול שתרצו לאכול אותו שוב ושוב.

סלמון אפוי בתנור

תמיד אנו מנסים להמציא את עצמינו מחדש בכל הנוגע לארוחות צהריים הבריאות שלנו, ותמיד אנו נופלים על אותם הדברים. קבלו מתכון מנצח לסלמון אפוי בתנור עם שום, דבש ועשבי תיבול שתרצו לאכול אותו שוב ושוב.

מצרכים:

  • סלמון, 1 ק"ג
  • שום, 6 יחידות
  • שמן זית, 1/4 כוס
  • דבש, 2 כפות
  • מלח גס, 1/3 כפית
  • פלפל גרוס, 1/3 כפית
  • לימון סחוט, 1/2 לימון
  • נענע קצוצה דק, 10 עלים
  • טימין קצוץ, 1 גבעול

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל המרכיבים, למעט הסלמון יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. טובלים את חתיכות הסלמון בתוך קערת הרוטב ולאחר מכן מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומסדרים את חתיכות הסלמון.
  3. את שארית הרוטב שופכים על חתיכות הסלמון ומכניסים לתנור על חום של 200 מעלות למשך 20 דקות.

ערך תזונתי:

  • קלוריות, 360
  • חלבון, 26 גרם
  • פחמימה, 6.5 גרם
  • שומן, 24 גרם

אהבת את המתכון הזה של סלמון אפוי בתנור? הנה מגוון מתכונים שיעזרו לך בתהליך שלך!
>> לחצו כאן!

אהבת את הכתבה?

367 Points
Upvote Downvote

מאת ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

אבקות חלבון מומלצות

אבקות חלבון מומלצות: עדכון חדש מ-2022

פיצה: מיותר או חיוני

פיצה: מיותר או חיוני לתהליך שלך? + מתכון מדהים!