איך להכפיל את הורדת השומן שלך ב-15 דקות

הורדת השומן

שיטה שהוכיחה את עצמה שנים על גבי שנים, עכשיו הוכחה מחקרית, והיא לא בעייתית או תובענית כמו שאתה חושבים שהיא תיהיה

ברור לכולנו שירידה במשקל, הורדת מסת השומן ועלייה במסת שריר זה דברים לא פשוטים, אבל עכשיו הם הרבה יותר קלים להשגה.
מכירים את האנשים האלה ששוקלים את האוכל שלהם ומחלקים אותו לפי ארוחות? לא פעם הסתכלנו עליהם כעל קיצוניים שהלכו רחוק מידי בתהליך.
מסתבר שהם ידעו דבר או שניים שאנחנו לא.

מה זה אומר לשקול את האוכל?

כמעט בכל חנות לכלי בית סטייל נעמן או פוקס-הום יש משקל למטבח, אחד כזה שמיועד לבישול.
אותו משקל יכול לתת לנו את הגוף שתמיד חלמנו עליו אם רק נשתמש בו בצורה עקבית, נשקול את הארוחות שלנו לפי תפריט מדויק לנו ונדע מה הגוף שלנו צורך.

אישה מחייכת מחזיקה פלטה מעץ עם בשר, גבינות וסלמון

זה לא קיצוני?

חלקכם שקוראים את הכתבה הזו הולכים למכון 5-6 פעמים בשבוע, יש אנשים שיגידו שאתם קיצוניים.
ולא חבל, אתם משקיעים כל כך הרבה זמן ב-לחלום על הגוף המושלם, או משקיעים שעות במכון, לא מגיע לכם לראות תוצאות טובות יותר?
רבים בעולם הכושר אוהבים לחלק את התוצאות שלנו כך שהמראה שלנו והתוצאות יהיו בנויות מכ-30-40% עבודה במכון והשאר מה שאנחנו אוכלים, שזה רוב האחוזים!
לא רוצה לשקול? יש עוד פתרון
תשקלו פעם אחת את האוכל ותספרו את כמות הכפות ששמתם, בפעמים הבאות תוכלו להשתמש באותה כמות כפות ולשמור כמעט על אותה הכמות.

ריבועים בבטן מקבלים במטבח

שמעת נכון, ריבועים מקבלים במטבח, לא במכון הכושר.
כדי שיראו לך את הריבועים עליך לרדת לאחוז שומן מספיק נמוך כדי חשוף אותם, בסופו של יום לכולנו יש ריבועים השאלה היא מה יש מעליהם.
כל עוד מכסה אותם שכבה עבה של שומן לא נזכה ללכת בלי חולצה בים כמו טווסים.

איך נעשה את זה נכון

בתור התחלה ניתן להשתמש בתפריטים שיש לנו באתר להציע (קישור לתפריטים בתחתית הכתבה).
התפריטים הללו יעזרו לך בקו מנחה כללי שלא תזונה אך אין הם מותאמים לך אישית (מומלץ להתייעץ עם תזונאי לפני התחלת התהליך).
לאחר שבנית לעצמך תפריט עם איש מקצוע מוסמך (תזונאי) או נעזרת בתפריטים כל שעליך לעשות זה את השלבים הבאים:

  1. תכינו כמויות גדולות מהאוכל שאתה אוהב שנמצא בתפריט.
  2. תניחו קופסת פלסטיק על המשקל ותעמיסו את כמות האורז הרצויה בארוחה אחת, כך גם את החזה עוף (לדוגמא), ירקות תשימו בנפרד או שתכינו ממש לפני הארוחה שיהיה טרי.
  3. תעשו כך לכמה קופסאות עד שנגמר כמות האוכל שהכנת.
  4. תכננו מראש את הארוחות ואת התוספים אליהם אתם מתחברים.

והנה יש לכם ארוחות מוכנות קדימה, השקעת 15 דקות לשקול אוכל וחסכת לעצמך מלא זמן קדימה.
חסכת גם בזמני אימון נוספים כדי להגיע לתוצאה שמגיעה בכלל מהאוכל וגם בהכנה העתידית של הארוחה.
בנוסף יש לכם ארוחה שאתם יכולים פשוט לקחת אתכם במידה ואתם הולכים מהבית ואתם צריכים אוכל אתכם.

איך הוכיחו את זה?

במחקר שנעשה על 1700 איש ב- 2008 נמצא כי שמירת על תפריט מדויק ותיעוד של האוכל שלכם לפי כמויות יכולה להכפיל את הירידה במשקל ובתוצאות הכלליות!
מחקר נוסף הוכיח שאנשים שמבצעים את השקילות והתפריט לאורך זמן, לאחר תקופה קצר תופסים את הקונספט ולוקח להם עד כ-15 דקות לארגן לעצמם את הארוחות קדימה.


מקורות וקישורים למחקרים:

  1. RESERACH.KPCHR
  2. ONLINELIBRARY

אהבת את הכתבה?

374 Points
Upvote Downvote

מאת ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

קנאביס

הקשר בין קנאביס וכושר

תרגילי רגליים

טופ 5: מהם תרגילי הרגליים הטובים ביותר?