קציצות עוף לחיטוב: הקציצות לקיץ מושלם

קציצות עוף לחיטוב עשירות בחלבון ודיאטתיות! בדיוק מה שאתם צריכים לתהליך החיטוב שלכם בקיץ

קציצות עוף לחיטוב

קציצות עוף לחיטוב: לא תוכלו להפסיק לאכול אותן

קציצות עוף לחיטוב: תמיד יש את בעיית החוסר בגיוון בזמן תקופת חיטוב ודיאטה, אנחנו בוואן בודי מביאים לך מתכון לקציצות בשר או עוף לבחירה שלך, הטעם מושלם, ההכנה קלילה. אפשר להכין בתור קציצות על מחבת ושמן זית ומי שרוצה משהו אחר מקציצות, יש לנו בשבילך שיטה מדהימה לארוחה מלאה בחלבון, בריאה, טעימה וקלה
להכנה אפילו יותר מהקציצות וזה פשוט להכין פשטידה בתנור, המתכון המלא בכתבה למטה.

מצרכים:

  • בשר בקר טחון / עוף טחון, 500 גרם
  • ביצה, 1 יחידה
  • שיבולת שועל, 2/1 כוס
  • תרד / פטרוזיליה / כוסברה קצוץ דק, 1 כוס
  • תבלינים בסיס יבש רק המלצות: כורכום )מונע דלקות(, אבקת שום לטעם או שום גבישי, פלפל
    שחור.

אופן הכנה:

  1. לערבב את הכול ביחיד עד ערבוב מלא, לתת לזה כמה דקות במקרר כ- 30-15 דקות שייתפס
    הטעם בבלילה.
  2. ליצור מהקציצות צורת כדורים.
  3. לחמם מחבת טפלון ולשים 2 כפות שמן זית, שהמחבת חמה להניח עד שהבשר נצרב טוב משתי כיווניו, 5.2 דקות מכל צד.

שיטת הפשטידה בתנור

ניתן להוסיף גזר מגורד לבלילה וגם פטריות שהן מאד אנבוליות, לשים את הבלילה בתבנית משומנת בשמן זית, לחמם תנור על 180 מעלות כ- 45 דקות עד שיהיה מוכן. בתנור ניתן לוותר גם על השיבולת והגזר במידה והדיאטה תחרותית או בשלבים מתקדמים.

יתרון האפייה בתנור לקציצות בחיטוב

היתרון המשמעותי שיש לתנור על פני המחבת הוא צורת ההכנה, צורת ההכנה בתנור נחשבת לבריאה יותר
וטובה יותר משום שהשמן לא מורתח והקציצות לא עוברות תהליך של טיגון באף צורה.

מצאו את שיטת הבישול המתאימה ביותר עבור התהליך הנוכחי. הצגנו כאן שתי שיטות בישול פופולאריות עם יתרונות שונים. שיהיה בתאבון!

מתכונים נוספים לחיטוב שעשויים לעניין אותך:

אהבת את הכתבה?

365 Points
Upvote Downvote

מאת רן שוייצר

שמי רן, בן 22. מדריך כושר וסטודנט למדעי התזונה

במבה חלבון

הצרכנייה: חטיף בוטנים חלבון בייק פרו עם 21 גרם חלבון!

כריס באמסטד

חדש: תוכנית האימונים של כריס באמסטד – מר אולימפיה!