חיטוב, מסה, דיאטה, לא משנה מה המטרה שלך המתכון הזה מתאים לך. תתכוננו, אתם הולכים להתאהב במתכון דגים חריפים, גרסת וואן בודי
בחיטוב? מתכון לדגים חריפים בדיוק בשבילכם
כל שבת אותו סיפור, יושבים לשולחן אחרי שבוע ארוך של אימונים ותזונה מדויקת ובריאה ואז מגיע סיר הדגים המגרה והמעלף.
על פניו נראה חלום אבל החלום הזה בדרך כלל מלא בשמן קנולה נוראי ובהמון חלה שמלווה את כל הסיפור הזה.
הנה מתכון לסיר דגים חריפים בסימן בריאות.
View this post on Instagram
מצרכים:
- כוסברה, חבילה קצוצה
- פלפלים שאטה, חופן לפי רמת החריפות הרצויה
- גמבה אדומה, 1יחידה
- גזר חתוך לפרוסות, 1 יחידה
- שום, 4 שיניים חתוכות לרבעים
- עגבניות מגוררות בפומפיה, 4 יחידות
- רסק עגבניות, כף
- נתח פילה טונה או סלמון, 6-8 יחידות
- שמן זית, 6 כפות
[contact-form-7 id="8697" title="Newsletter"]
תבלינים:
- תבלין לדגים
- קארי (יש שם כורכום מעולה נגד דלקות)
- מלח
- פלפל
- פפריקה אדומה
- פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
- מחממים סיר רחב על אש בינונית, מוסיפים את שמן הזית ולאחר כדקה את השום, מערבבים כמה שניות ומוסיפים גם את רסק עגבניות.
- מוסיפים את העגבניות המגורדות ולאחר מכן גם את הכוסברה, פלפל שאטה, הגמבה, הגזר ותפוחי האדמה.
- מוסיפים כוס מים, מערבבים ומביאים לרתיחה, כאשר הסיר מבעבע, מורידים לאש נמוכה.
- מוסיפים את התבלינים לפי הכמות הרצויה, מוסיפים את הדגים, מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות
והנה יש לכם דגים חריפים, אל תשכחו לאכול בסעודה עם לחם קל, תמיד עדיף 🙂
בתאבון, צוות וואן בודי – אתר הכושר של ישראל.