נגיסי ברוקולי: יותר מבריא
נגיסי ברוקולי בתיבול שום & מוצרלה: בדיוק הנשנוש שאתם צריכים!
מביאים לכם פה מתכון מדהים לנגיסי ברוקולי שתוכלו לנשנש בכיף ולא לדאוג לעניין הקלוריות. מתכון קליל וטעים שתוכלו לנשנש בכיף ויוכל לסגור לכם את פינת הנשנושים היומיים.
מצרכים:
- ברוקולי קפוא, 1/2 שקית
- בצל, 1/2 יחידה
- ביצים, 2 יחידות
- שיבולת שועל, 1 כף
- שמן זית, 2 כפות
- שום קצוץ, 2 יחידות
- מלח, 1/3 כפית
- פלפל שחור, 1/4 כפית
- גבינת מוצרלה, 50 גרם
אופן ההכנה:
- קוצצים היטב את הברוקולי יחד עם הבצל והשום, על ידי סכין או מעבד מזון.
- מערבבים את תערובת הירקות יחד עם שיבולת השועל, הביצים, התבלינים והמוצרלה.
- מחממים מחבת עם שמן זית על אש בינונית ומטגנים כדורים קטנים מהתערובת. כ-2 דקות כל צד. ניתן גם לאפות על 200 מעלות למשך 20 דקות.
- מגישים חם לצד מטבלים. מומלץ לטבול ביוגורט או גבינות.
ערך תזונתי לנגיס:
- קלוריות, 55
- חלבון, 3.5 גרם
- פחמימה, 3 גרם
- שומן, 3.5 גרם