סטייק פרגית בסילאן ודבש, קבלו מתכון מהיר, קל להכנה, מתאים למסה וחיטוב, והכי חשוב, טעים בטירוף
סטייק פרגית בסילאן ודבש: המתכון
המתכון הבא הוא מתכון לכל אלו שהתייאשו לאכול יום אחרי יום מנת חלבון של חזה עוף, לפעמים פשוט נמאס לאכול את אותו חזה עוף, כמעט מתייאשים ומזמינים פיצה.. עצרו הכל! עזבו את הפיצה כי 'וואן בודי – אתר הכושר של ישראל' מביא לכם מתכון שישבור לכם את השגרה וישכיח מכם כל צרה.
סטייק פרגית בסילאן ודבש, תוספות מושלמות לבשר מעולה. מתאים גם לאלו שבמסה וגם לכאלה שעושים חיטוב ודיאטה (תלוי בתוספות הצד).
המצרכים:
- פרגיות עוף, 500 גרם (מבקשים מהקצב עובי 1 ס"מ לסטייק)
- שמן זית
- שום, 2 שיני שום כתושות
- כורכום, 1/2 כפית
- כמון, 1/2 כפית
- פלפל שחור גרוס, 1/2 כפית
- מלח, 1/2 כפית
- מיץ לימון, 3 כפות
- טבסקו, כפית
- סילאן, כפית
- דבש, כפית
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה שמים 3 כפות שמן זית ומוסיפים את כל שאר המצרכים מלבד הפרגיות (שום, כורכום, כמון, פלפל, מלח, לימון, טבסקו, סילאן, דבש).
- מוסיפים אל קערת הרוטב את הפרגיות, מעסים היטב ומכניסים את הקערה מכוסה בניילון נצמד למקרר לשעה כדי שהפרגיות יספגו את הרוטב, למי שממהר אפשר לוותר אך מומלץ כמה שיותר זמן (עד לילה במקרר).
- מחממים מחבת פסים על אש בינונית, מוסיפים 2 כפות שמן זית וצורבים את הסטייק כ-2 דקות מכל צד עד שהסטיק פרגית מזהיב ומשחים.
תוסיפו לכם מנת פחמימה של בטטה בתנור, אורז בסמטי מלא עם סלט וקיבלתם ארוחה חלומית וסופר בריאה. וכן, גם לאלו שבחיטוב מגיע לאכול טוב.
במידה ותהיתם "כמה עלי לאכול, מבחינת כמות?" יש לנו אחלה פתרון.
כל שעליכם לעשות זה להיכנס למחשבוני התזונה של האתר, להזין את הנתונים האישיים שלכם לפי מה שדורש המחשבון, ולתת למחשבון לעשות את השאר.
פשוט, נוח ומהיר!
מה נשאר? רק לאחל לכם בתיאבון!