בין אם זה לחג שבועות או לכל מצב שבא לנו עוגה טעימה ובריאה, מה יכול להיות מתאים יותר מאשר עוגת גבינה אוורירית וטעימה?
הקינוח המושלם לסיים איתו את ארוחת החג! עוגה עשירה בחלבון וסידן ,מופחתת סוכר וללא גלוטן.
מתכון קל להכנה ,טעים וכמובן בריא.
מצרכים
- 1 ק״ג גבינה לבנה 5%
- 200 גר׳ יוגורט פרו 3%
- 5 ביצים
- 1/2 כוס סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם ווניל
- 1/2 כוס קורנפלור
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:
עוגת גבינה – אופן ההכנה
- מקציפים חלבונים (את החלמונים שומרים לתערובת השניה) וסוכר
- בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים הנוספים ומקציפים גם אותם לתערובת חלקה .
- מאחדים את 2 התערובות בהדרגה ומעבירים לתבנית זכוכית מעט משומנת.
- שמים אותה בתוך תבנית עם מים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-210-220 מעלות למשך 20 דקות.
מורידים ל-150 מעלות ואופים עוד שעה ורבע - מוציאים ,מקררים ומגישים
ערכים תזונתיים ליחידה
- קלוריות- 72
- חלבון- 4 גרם
- פחמימה- 8.6 גרם
- שומן- 2.4 גרם
View this post on Instagram