כך נכין גרנולה ביתית טעימה בטירוף ובריאה ב-5 דקות בלבד

אם לא ידעת, הגרנולה שקונים בסופר היא לא יותר מאשר סוכר לבן בתחפושת בריאה, בדיוק בשביל זה הבאנו לכם מתכון לגרנולה ביתית קלה מאוד להכנה, גם למי שלא טוב במטבח, בריאה מאוד והרבה יותר טעימה מהגרנולה בסופר

כך נכין גרנולה ביתית טעימה בטירוף ובריאה ב-5 דקות בלבד.
כולנו מכירים את הרגע המיוחד הבא: אנו מוזגים לנו יוגורט אל תוך קערה, מוסיפים מעט פירות שאנו אוהבים מלמעלה, מוסיפים גרנולה, לעיתים מוסיפים דבש וסילאן, כמובן חלק לא פחות חשוב הוא לצלם ולעלות לאינסטגרם וכל זה בהרגשה של "הנה אנו אוכלים כל כך בריא" אז זהו שזה ככול הנראה ממש לא בריא אלא יותר נכון מעדן סוכר וזה בגלל הגרנולה שקנית בסופר.

פעמים רבות אנו קונים מוצר בסופר שנראה לנו בתור משהו ממש בריא אך הוא לחלוטין סוכר בתחפושת בריאה. הנה מתכון לגרנולה ביתית, בריאה ולחלוטין הרבה יותר טעימה מהגרנולה מהסופר.

מצרכים

  • שיבולת שועל עבה, 2 כוסות
  • שמן זית, 2 כפות
  • דבש, 2 כפות
  • סילאן, 1 כף
  • קוקוס ללא סוכר, 1/4 כוס
  • אבקת קינמון, 1/4 כפית
  • אגוזים מכל סוג שאוהבים, 1/3 כוס

אופן ההכנה

  1. מערבבים יחד את כל החומרים
  2. מעבירים לתבנית אפייה עם נייר אפייה
  3. מכניסים לתנור ל-160 מעלות למשך 35 דקות
  4. כל 10 דקות מערבבים את התערובת
  5. לאחר האפייה בתנור משאירים את הגרנולה להתקררות למשך כמה שעות ולאחר מכן שומרים בצנצנת.

שילוב מנצח של גרנולה עם צ'יה – למתכון פודינג צ'יה לחצו כאן

 

View this post on Instagram

 

A post shared by וואן בודי – אתר הכושר של ישראל (@onebody.co.il) on

What do you think?

371 points
Upvote Downvote

Written by ONEBODY.CO.IL

וואן בודי - אתר הכושר של ישראל: יוצרים לישראלים בית חם ומקצועי לכל תחום הכושר, תזונה נכונה ואורח חיים בריא על ידי תוכן איכותי, מקצועי, צעיר ומעניין.

4 טיפים חכמים לירידה במשקל ובאחוזי השומן

איך בודקים אחוזי שומן

מכשיר המשקל ובדיקת אחוזי השומן משקר? 10 סיבות מדוע זה עלול לקרות